BELANGRIJKE DATA


om in je agenda te noteren:

 

  • LAMPIONNENTOCHT op VRIJDAG 9/2/2024
  • VALENTIJN op WOENSDAG 14/2/2024
  • PAASHAAS op ZATERDAG 30/03/2024
  • PAASZOEKTOCHT van 01/04 tot 14/04
  • ROMMELMARKT op ZONDAG 8/9/2024
  • BERCHEM BRUIST op ZATERDAG 14/9/2024
  • DE SINT IN BERCHEM op WOENSDAG 4/12/2024

 


NIEUWS


LAMPIONNENTOCHT 2024

Kom jij ook mee wandelen langs de kleinste straatjes van Oud-Berchem, raadsels oplossen, samen gezellig zoeken, wandelen en genieten van de lichtjes?

Lees meer »

EINDEJAARSACTIE

Kom tijdens de actiedagen van 9 DECEMBER tot en met 14 JANUARI winkelen in één van onze winkelstraten (Driekoningenstraat, Statiestraat, Grotesteenweg) en maak kans op tal van leuke prijzen, met als hoofdprijs één van de drie NORTA e-BIKES !!

Lees meer »

LAMPIONNENTOCHT 2022

In deze donkere tijden kunnen  we allemaal wel een beetje licht gebruiken! Daarom heten we iedereen welkom op onze lampionnentocht, met verschillende zoekopdrachten, een drankje in café Tati en een heuse route langs de mooiste lichtjes van Oud-Berchem.

Lees meer »

DE SINT

Op ZONDAG 20 NOVEMBER 2022 landt de Sint met het vliegtuig op de luchthaven van Deurne.Hij zal doorheen Berchem trekken vanaf 14:00u.

Lees meer »

GRIEZELVERHALEN

Ben je niet bang voor botten en knokenBen je niet bang voor monsters en spokenSchrikken draken je niet af - Sta je van geesten niet pafLust je verhalen die je doen sidderen en bevenkom dan je oortjes te luisteren geven

Lees meer »

NIEUW SPEELTOESTEL

Het District Berchem zal aan het pleintje voor de Sint-Hubertuskerk een nieuw speeltoestel plaatsen. De keuze hiervan werd eerder door de buurt bepaald en in een vorige infobrief bekend gemaakt.Het speelobject komt op het pleintje recht tegenover de ingang van de kerk. Het District Berchem wil van de gelegenheid gebruik maken om het pleintje groener te maken en speelse stapstenen aanleggen die naar het speeltoestel leiden. De bomen blijven behouden.De aanleg kon helaas niet meer plaatsvinden in het najaar zoals eerder gecommuniceerd. De reden hiervoor is dat het speeltoestel op een nieuwe, rubberen valondergrond komt te staan. Het plaatsen van dit materiaal vraagt een minimale verwerkingstemperatuur van 15°C.

Lees meer »

CADEAUBONNEN HVB

Vanaf januari 2022 kan je bij 'Hart van Berchem' cadeaubonnen kopen om je familie, vrienden en/of collega's mee te verrassen. Hiermee kunnen zij terecht bij al onze aangesloten leden en winkels.

Lees meer »

SINT STOET 21/11/2021

De grote optocht van Berchem (België) vindt plaats op zondag 21 november 2021. Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze grote optocht heet 35ste Berchemse Sinterklaasstoet. Het thema is deze keer: Feestparade voor Piet. Elke 3e zondag van november vindt deze grote optocht plaats.

Lees meer »