KRINGWINKEL IN STATIESTRAAT

In de Statiestraat opent op 23 februari een nieuwe vestiging van de Kringwinkel. — © Patrick De Roo

 

Kringwinkel opent vestiging in Berchemse Statiestraat: “We bieden er onze mooiste spulletjes te koop aan”

 

Berchem - In de Statiestraat 121 in Berchem opent op 23 februari een nieuwe vestiging van de Kringwinkel. Op dit moment wordt er nog volop gewerkt in het pand. “Het gebouw in Berchem wordt momenteel gerenoveerd”, zegt Sanne van Delft, marketing manager bij Kringwinkel. “De zaak krijgt een modernere uitstraling door een nieuwe vloer en de inrichting wordt afgestemd op de look en feel van de andere Kringwinkels in Antwerpen.”

En dat zullen er, zodra de vestiging in Berchem opent, twaalf zijn in Antwerpen en de omliggende gemeenten. “Al eerder kon je tweedehands shoppen in drie stedelijke Kringwinkels en acht Kringwinkels rondom het Antwerpse centrum”, weet Sanne van Delft. “In februari wordt Kringwinkel Berchem nummer twaalf.”

“We willen onze impact op mens en milieu vergroten”, vult Hans Tops, algemeen directeur van Kringwinkel, aan. “Een nieuwe winkel in een nieuwe buurt, zorgt ervoor dat we lokaal hergebruik en lokale inzamelingen laagdrempeliger en bereikbaarder maken. Daarnaast maken onze ingezamelde volumes het ook mogelijk om een extra winkel te openen.”

Bruisende buurt

De Statiestraat bevindt zich in het centrum van Oud-Berchem. “Een bruisende buurt waar gezelligheid en cultuur vooropstaan”, klinkt het bij Kringwinkel. “Het centrum is goed bereikbaar en kent zowel duurzame als budgetvriendelijke winkels.”

Berchem is volgens ons strategisch plan één van de hotspots voor een Kringwinkel”, zegt Hans Tops. “We zijn dus erg blij dat we ons bij de bewoners en ondernemers van deze wijk mogen voegen.”

Kringwinkel Berchem viert de opening op 23 februari met een hapje en muziek, daarbij voorzien de medewerkers een extra speciaal aanbod. “We zoeken de mooiste spullen uit ons magazijn en bieden die te koop aan in onze nieuwe vestiging. De winkel is die dag van 10 tot 18 uur te ontdekken.”

In de nieuwe vestiging zullen veertien mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt tewerkgesteld worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.