NIEUW SPEELTOESTEL

Het District Berchem zal aan het pleintje voor de Sint-Hubertuskerk een nieuw speeltoestel plaatsen. De keuze hiervan werd eerder door de buurt bepaald en in een vorige infobrief bekend gemaakt.
Het speelobject komt op het pleintje recht tegenover de ingang van de kerk. Het District Berchem wil van de gelegenheid gebruik maken om het pleintje groener te maken en speelse stapstenen aanleggen die naar het speeltoestel leiden. De bomen blijven behouden.
De aanleg kon helaas niet meer plaatsvinden in het najaar zoals eerder gecommuniceerd. De reden hiervoor is dat het speeltoestel op een nieuwe, rubberen valondergrond komt te staan. Het plaatsen van dit materiaal vraagt een minimale verwerkingstemperatuur van 15°C.

De werken zullen starten vanaf 1 februari 2022. Van zodra de temperatuur voldoende hoog is, zal ook het gietrubber aangebracht worden. De werken zullen in totaal ongeveer 10 werkdagen duren onder voorbehoud van de weersomstandigheden. De groendienst zal tegen het einde van het plantseizoen (april) het nieuwe vak onder de bomen beplanten met een mengsel dat geschikt is voor deze schaduwrijke standplaats.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.