HELPENDE HANDEN

 

In de dynamische wereld van vandaag zijn helpende handen van een onschatbare waarde voor elke vereniging.  De positieve impact van betrokken en toegewijde mensen kan niet worden onderschat.

Hart van Berchem is op zoek naar precies dat: helpende handen - mensen die bereid zijn om hun talent, tijd en energie te investeren om onze events tot een succes te maken. We geloven sterk in het idee dat samenwerking en gemeenschapszin de sleutel zijn tot een bloeiende buurt en wijk. Als je tot degenen behoort die graag een verschil willen maken en betrokken willen zijn bij een vereniging die onze wijk en buurtbewoners, winkeliers en handelaar dichter bijeen wil brengen, dan ben je hier aan het juiste adres. We zoeken mensen van diverse achtergronden, met verschillende vaardigheden en ervaringen. Iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren. Jouw hulp kan variëren van het assisteren bij evenementen en campagnes tot het ondersteunen van administratieve taken, communicatie of organisatie.

Dus, als je je geroepen voelt om een verschil te maken, om anderen te helpen en de wereld om je heen positief te beïnvloeden, overweeg dan om je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van onze vereniging. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!